1 deschidem un document 1000X800
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]2 pentru inceput faceti o selectie cu "rectanguar marquee tool" (m) , apoi loati gradient tool(g) (atentie faceti cu gradinet tool doar in partea selectata) si faceti asa
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]3 acum apasati ctrl+d si dupa faceti o alta selectie in interioru primei selectii un pic mai mica ca in poza , sii i dam un gradient asa
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]4 acum ctrl+d si scriem titlul blogului eu am ales titlu la blogul meu si ii facem un efect de "relief"punem si slogan cu acelas efect cu urmatoarele
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]mg]
5 creem bara de meniu cu "rounded rectangle tool" (u) CULOARE ALBA
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]6 acum sa facem colturile de sus drepte CU RECTANGLE TOOL FACEM IN COLTURI SUS ASA
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]7 acum unim cele 3 leyere , 1 cel cu "bara de maniu 2 si 3 cele 2 patratele care leam pus in colturi , trebuie sa ne dea ceva asa
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]8 acum dam pe bara de maniu un stroke de 1px pe negru si il pozitionam in centru asa si ii mai adaugam un drop shadow ca in poza
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]9 acum scriem meniul (va las pe voi sa alegeti fontul marimea culoarea..)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]10 acum facem un buton cu "rounded rectangle tool" pe "Home" cu urmatoarele
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]ATENTIE: acest " buton trebuie sa fie sub layerul cu textu home
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]11 deasupra la bara de meniu facem o linie cu "line tool" asa
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]outcome
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]bine inteles partea de sus albastra , normal se face in alt layer aici aveti posibilitatea cum se face in mare un header....poate fi imbunatatit
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]